Babakocsi márkák bemutatása

CAM

Az olasz CAM cég célja, hogy olyan babakocsikat alkosson, ami az édesanyák kényelmét maximálisan kiszolgálja! Termékeik kialakításakor figyelembe veszik a babák és a mamák igényeit és 40 éves tapasztalatuknak köszönhetően mindig tisztában vannak a legújabb divatirányzatokkal és technikai fejlesztésekkel! Mottójuk: Lásd a gyermekek szemén keresztül a világot!

Neonato

Az olasz Neonato név az elmúlt 40 évben egybeforrt a divatos megjelenéssel és kiváló minőségű termékekkel. Szeretnék, ha a modern nők számára a gyermekvállalás kompromisszummentes lenne! Termékeikben ötvözik a praktikumot, a trendi megjelenést és az olasz termékekre jellemző magas minőséget! Különleges ötleteikkel, gyönyörű színeikkel, limitált szériás termékeikkel a Neonato minden stílusos nő kedvenc babamárkájává válik!

Graco

A Graco elhivatottan olyan termékek megalkotásán dolgozik, melyek igazán a mai szülők életstílusának, környezetének és költségvetésének megfelelő. A minőség, újítás és a minőség verhetetlen kombinációja az, ami lehetővé tette, hogy a Graco az anyukák kedvelt babakocsi márkájává váljon!

Brio

BRIO az 1935 óta megszerzett tapasztalatával tudja, hogy elégítse ki a modern szülők összes igényét. BRIO küldetése nem más, mint kiszolgálni a családokat a legmagasabb minőségű eszközökkel a következő generáció fejlődéséért, miközben nem téveszti szem elől a családok kirándulási és szórakozás iránti vágyát sem.

Maxi-Cosi

A babakocsi márkák egyik legismertebbje a Maxi-Cosi, amit nagyon sok anyuka szeret a különleges megoldásaiért és jó minősége miatt. A Maxi-Cosi babakocsik könnyen összecsukhatóak, strapabíróak és élénk színeikkel könnyen felhívják magukra a figyelmet!

Chicco

A Chicco márka küldetése az, hogy a gyerekek igényeihez legközelebb álló márkává szeretne válni, egy biztos ponttá mindazok számára, akik olyan egyszerű és biztonságos termékeket keresnek a gyermekük számára, melyet hozzáértéssel és szeretettel terveztek.