Kapcsolat
Tisztelt Cégvezető!

MIÉRT A WWW.BABAKOCSIVALASZTO.HU?

Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, amely az igazán vásárlóközpontú szemléletre épül. Szeretnénk a leendő, tanácstalan szülők életét megkönnyíteni egy egyszerűen és könnyen használható keresővel, mely tényleg azokat a babakocsi típusokat választja ki számukra, mely az Ő életkörülményeiknek a legjobban megfelel. Keresőfelületünk könnyen kezelhető és a Vásárlók néhány kattintás után már meg is vásárolhatják a kiválasztott terméket a Partnereink weboldalain.

MEGJELENÉSEK ÁRA:
1. Egy termék feltöltésének a díja 4500 Ft + ÁFA/hónap. Ez magában foglalja a termék képének, a leírásának és a keresőkben megadott szempontok feltöltésének díját. Tartalmazza minden feltöltött babakocsihoz két értékesítési hely megadását az ország bármely pontján. A hely megadásakor megjelenhet a bolt logója, címe, weboldala és telefonszáma.

2. Lehetősége van további partnereket is feltüntetni a termékei mellett. Ebben az esetben a feltöltés ára 800 Ft + ÁFA/értékesítési hely.

3. 10 termék egyszeri, havi feltöltése esetén díjmentesen minden termékhez korlátlan számú értékesítési partnert tüntethet fel a márkája mellett. Ennek havi díja: 45.000 Ft + ÁFA

KEDVEZMÉNYES MEGJELENÉSI LEHETŐSÉG!

Amennyiben most úgy dönt, hogy a szeretne termékeivel egy éven keresztül megjelenni a www.babakocsivalaszto.hu oldalon, ajándékként 2 hónapot díjmentesen biztosítunk az Ön részére. Amennyiben sikerül Önnel leszerződnünk 2011. február 15-ig, 10 hónapos megjelenés áráért, 12 hónapig szerepelhet az Ön cégének márkái az oldalon!
Az akciós megjelenés komplett ára: 450.000 Ft + ÁFA/év

HOGYAN KERÜLNEK FEL AZ ÖN TERMÉKEI AZ OLDALUNKRA?

Önnek nincs más dolga, mint elküldeni a feltölteni kívánt termékről egy hosszabb leírást és a képet, az Ön logóját és boltjának nevét és mi garantáljuk, hogy 3 munkanapon belül fel lesz töltve a termék a www.babakocsivalaszto.hu oldalra.

FIZETÉS MÓDJA

A www.babakocsivalaszto.hu oldal havi elszámolással működik. A számlát a minden hónap 5-én állítjuk ki és adjuk postára az Ön cége felé. Fizetési határidő: a számla kézhezvételétől számított 8 napon belül. Fizetés módja: átutalással

Információ:
Nagy Dániel
info@babakocsivalaszto.hu